Kandidaten

SPARRING PARTNER
Voor u als kandidaat zijn wij een serieuze sparring partner die in een graag open en vanzelfsprekend vertrouwelijk gesprek, met u terugkijkt naar de professionele ervaring, successen en eventuele teleurstellingen. Zo brengen wij samen met u in kaart wat een goede volgende stap zal zijn.

PERSOONLIJKHEID EN AMBITIE
Wij bemiddelen altijd op basis van een concrete vacature bij één van onze opdrachtgevers. Opleiding en ervaring vormen dan het uitgangspunt. Essentieel zijn persoonlijkheid en ambitie, alsmede de mogelijke synergie tussen uw karakteristieken en die van de aanstaande collega’s en werkomgeving.

Wij nemen rustig de tijd voor een uitgebreid interview en als het nuttig blijkt om een tweede keer bij elkaar te komen, zullen wij dit niet nalaten.

EXPERT
Expertise gebieden zijn: Juridische, Actuariële, Commerciële, Operationele, ICT en Algemeen Management posities. Specifieke branche kennis is met name opgebouwd met betrekking tot de Advocatuur, de Food & Agri industrie en de ICT sector.

Na benoeming houden wij contact met kandidaat en opdrachtgever. Ook voor ons gaat het immers om het succes van de nieuwe werkrelatie op de lange termijn.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.